M/S «UNNI»

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

M/S «UNNI» med byggenummer 84 ble levert fra Promek AS, Dyrnes på Smøla til Bremnes Seashore AS, Talgje 15. desember. Dette er en arbeids-/servicebåt av type ProCat 900 J.

Katamaranen er bygget i aluminium, levert av Astrup, og er utrustet med benk/bord for 3-4 personer samt førerstol i styrehus. Vannjetanlegget gir båten en fart på 26 knop.

M/S «Unni» har følgende hoveddata:

Lengde o.a.
9,91 m
Bredde p.sp.
4,00 m
Brennoljekapasitet
1000 liter

Maskineri
Fremdriften besørges av to Sabb Iveco type N60 MNT M37 dieselmotorer hver på 330 hk som driver to vannjet aggregat som bringer fartøyet opp i en fart 26 knop. Johnson Pump AS har levert lensepumper.

Diverse
Arbeidsbåten er utstyrt med Tennfjord N185 nokkevinsj og en Palfinger 4501 M kran levert av Bergen Hydraulic. O.S. Solhaug har levert lanterner og lyskaster/dekkslys type Seematz. Båten er utstyrt med Pyro 21 dieselvarmer og hydraulisk høytrykksspyler.

Navigasjonspakken er levert av Sandblåst AS.

*

Promek AS skal levere bnr. 85 til Bremnes Seashore i januar. Så følger en skolebåt med bnr. 88 for Karlsvika Naturskole i mars, og i samme måned skal bnr. 89 leveres til Marine Harvest Norway. I april skal bnr. 90 leveres til Profunda AS, og i juni får IMC Maritim Flekkerøy AS levert sin ProCat 1509 som bnr. 91.